چند ساعت پیش خبرگزاری های فارسی زبان « بازداشت پنج نفر از جمله چهار ایرانی به ظن اقدامات تروریستی در بریتانیا» را گزارش کردند. از جمله بی بی سی گزارش می دهد «…. یک مرد ۲۹ ساله در شهر سوئیندون، مرد ۲۹ ساله دیگر در استاکپورت، یک مرد ۴۶ ساله در غرب لندن و یک مرد ۴۰ ساله در راچدیل بازداشت شده‌اند. همگی این افراد ملیت ایرانی دارند. نفر پنجم که هنوز ملیت او اعلام نشده، در منچستر دستگیر شده است….. کم مک کالم، رئیس سازمان اطلاعات و امنیت داخلی بریتانیا، ام‌ آی فایو، شش ماه پیش در همایشی روسیه و ایران را به «تهیه نقشه‌های گسترده برای ترور و خرابکاری» در بریتانیا متهم کرد. او گفته بود سازمان ام‌آی‌ فایو در دو سال گذشته ۲۰ توطئه ایران در خارک بریتانیا را خنثی کرده است. اتهامی که ایران به شدت رد کرده بود….»

لازم به یادآوریست که چندی پیش در اخبار آمده بود که کشور فخیمه به بزرگترین کشتی جنگی خود پرنس ویلز مأموریت 8 ماهه داده تا برای یکسری درگیری های محتمل خود را آماده کند. مانور های پرنس ویلز قرار است در دریا های پیرامون غرب و شرق آسیا عملیاتی شوند.
پرنس ویلز 4میلیارد دلاری، که 2500 پرسنل رزمی، 24 اف35بی، هلیکوپترهای مرلین، و پهپادهای تی150 را با خود حمل می کند، قرار است همراه با کشورهائی از جمله نروژ و کانادا، و البته فرانسه و ناتو که 4500 پرسنل دیگر را هم بکار میگیرد، مانوری مشترک در آبهای اقیانوس آرام اجرا کنند. در مسیر خود به دریای مدیترانه (جهت رضایت اسرائیل)، و سپس آبهای مشرف به ایران (جهت رضایت اسرائیل) توانائی خود را نمایش می دهد.

این ظاهر امر است که چندان مهم نیست چرا که تمام کشورها از این قبیل مانورها چند بار در سال اجرا می کنند. اما اگر آنچه بین هند و پاکستان در حال رخ دادن است، در کنار آنچه در اوکراین می گذرد، و اگر مذاکرات ج.ا. و ترامپ به جائی نرسد (و با آمدن روبیو شکل مذاکره تغییر خواهد کرد)، و سخنان روبیو و گروسی و انفجار سوخت موشک در بندرعباس را بهم گره بزنیم، و اگر بی نتیجه بودن جنگ تعرفه ها با چین و سخنان گهربار محمودعباس علیه حماس و انتخاب جانشین وی را هم به بقیه اضافه کنیم، احتمال آمادگی نیروهای غربی برای درگیری در آبهای جنوب ایران و اقیانوس هند را بالا می برد.

کنترل «ایران» برای پیشگیری از توسعه طلبی چین و یاغی شدن روسیه، و کنترل پاکستان به عنوان تنها کشور مسلمان مسلح به تسلیحالات اتمی، از اهمیت بالائی برخوردار شده است. سالها پیش نوشتم که ا«یران آخرین خاکریز» است. گوئی جهان فاشیست به آن زمان موعد می خواهد برسد. چنین مباد.