«نبرد رستاخیز» به دوزخ تل‌آویو تبدیل می‌شود؟

رژیم صهیونیستی نام جنگ خود را تغییر داد و آن‌ را «نبرد قیامت»‌ نامید؛ تغییر لفظی فاز جنگ با محور مقاومت حاوی چه نکاتی است؟
رسانه‌های رژیم اسرائیل مدعی شدند که نخست‌وزیر این رژیم شماری از وزیران کابینه خود را برای مشورت فوری فراخوانده و در نشست کابینه نیز پیشنهاد داده است که اسم عملیات‌ «شمشیرهای آهنین» به «جنگ قیامت» تغییر پیدا کند.این موضوع حاکی از چند مسئله در جنگ رژیم صهیونیستی است. نتانیاهو برای پوشش‌دهی مشکلات این رژیم در خاورمیانه نیاز به تغییر فاز جنگی حتی‌الامکان در حوزه لفظی دارد. این رژیم از زمان ترور شهید «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز با موضوع «نظم جدید» سعی کرد با لفاظی فضایی در این جنگ ترسیم و القاء‌ کند که گویی این تل‌آویو دست برتر را دارد اما حملات موشکی چند روز اخیر ایران، لبنان و حماس در سالگرد عملیات طوفان الاقصی نشان داد این تصویرسازی‌ها درست نیست. تاریخ نشان داده حتی آمریکا که با طرح «خاورمیانه بزرگ»‌ سال‌ها در این منطقه تحرکاتی داشت نتوانست به دستاورد ملموسی برسد و عاقبت زمینه ترد آن از خاورمیانه مهیا شد. عملیات ۷ اکتبر، اسرائیل را در فضایی ضربه‌پذیر قرار داد که تاکنون با همه اقدامات این رژیم ضربات مذکور ادامه دارد و حتی با حمله به لبنان این حلقه تهاجمی و ضربه اسرائیل تنگ‎‌تر شده است. رژیم صهیونیستی با آخرالزمانی کردن تصویر این جنگ می‌خواهد این حملات را با پشتیبانی آمریکایی‌ها مدیریت کند و حساسیت آنان را نسبت به خود افزایش دهد. اقدام حساب شده مقاومت و ضربات کم اما ‌متعدد و دارای تداوم شاید نتواند این حساسیت را ایجاد کند و در طولانی‌مدت در فضای فرسایشی هسته اسراییل را فروپاشد؛ بنابراین نتانیاهو سعی دارد پیچ حساسیت امریکایی‌ها را بالا ببرد.
نتانیاهو برای ماندن در قدرت این جنگ را بیش‌ازپیش جنون‌آمیز و طولانی کرده است. اما گفته می‌شود که وی خود یک راست‌گرای سکولار است و جنگ صهیونیست‌ها را به این دلیل وارد فاز آخرالزمانی کرده است که بتواند نظر «آونجلیست‌های امریکا» که مسیحیان متنفذ در دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا هستند را جلب کنند. این موضوع به‌خوبی نشان می‌دهد که به چه میزان تل‌آویو تحت‌فشار قرار دارد. گره‌زدن جنگ صهیونیست‌ها به جنگ‌های صلیبی از جمله راهکارهای تاریخی ایدئولوژیکی است که نتانیاهو شاید برای اخذ حمایت بیشتر در آمریکا بدان نیاز داشته باشد تا بتواند جنگ را بیشتر ادامه دهد.این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به‌شدت نسبت به پایان جنگ واهمه دارد. دستکم در غزه به جز ویرانه‌سازی و کشتار مردم بی‌گناه دستاورد ملموسی در این حوزه برای اسرائیل کسب نشده و هنوز اسرای صهیونیستی تحت اختیار حماس هستند.
رژیم صهیونیستی پس از حمله لبنان سعی کرد که فضای جنگ را در یک فاز آنارشیستی قرار دهد و با جنگی جنون‌آمیز شرایط را به سمت اهدافی که می‌خواهد هدایت کند و معادلات جنگ را نیز از یک عملکرد پینگ پونگی به حالت ضربات متعدد و رگباری تغییر دهد. البته این روش و فاز جنگی بیش‌ازپیش باتوجه‌به اینکه گروه‌های مختلف مقاومت چه در عراق،‌ لبنان،‌ حماس و یمن و خصوصاً ایران ضربات سخت و متعددی به صهیونیست‌ها وارد می‌کنند بیشتر به ضرر این رژیم خواهد بود.حزب‌الله شعاع موشک‌های خود را تا سمت حیفا گسترده ساخته است و این موضوع سبب می‌شود که شهرک‌نشینانی که شمال سرزمین‌های اشغالی را ترک گفته‌اند در حیفا نیز احساس نگرانی و ناامنی کنند. طبق مباحث یهود، جنگ رستاخیز به‌عنوان آخرین جنگ صهیونیست‌ها محسوب می‌شود. تا این حد ارتقای زمینه جنگی حتی در لفاظی نشان می‌دهد که چقدر رژیم صهیونیستی تحت‌فشار قرار دارد. این رژیم برخلاف تمامی ظواهری که از خود نشان می‌دهد بیش از حد با مشکلات بزرگ دست‌وپنجه نرم می‌کند. جنگ طولانی‌مدت و فرسایشی قطعاً شهرک‌نشینان و اقتصاد تل‌آویو را با مشکلات مهمی روبرو و طاقت آنان را طاق خواهد کرد.از سوی دیگر حالا وجه جنگی به سمتی رفته است که موشک‌های مقاومت از لبنان و یمن و در عملیات‌های ایران مواضع اسرائیلی را به‌شدت مورد حمله قرار می‌دهد تا جایی که سامانه‌های پدافند هوایی نیز دچار نقص و مشکل فراوان در رهگیری این پرتابه‌ها شده‌اند. شرایط جنگ برای صهیونیست‌ها به سمتی رفته که قیامت را احساس کرده‌اند اما این حساسیت را نیز باید به حامیان خود منتقل کنند.